the world with my eyes

"If I said, My foot was stirred; Lord, thy mercy helped me." Psalm 94:18

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Carry féle bölcsességek

2012.07.17. 17:04 theworldwithmyeyes

Nagyon szeretem a sorozatot és a két filmet is, de szerintem a filmek meg sem közelítik a 6 évadot. Carry szarkasztikus humora alapból elég közel áll hozzám. Időnként újra nézem az egészet.

"Egy kapcsolat olyan, mint egy öltözék, ha nincs meg az összhang, kész katasztrófa."

"Még ha meg is tud bocsátani egymásnak két ember, vajon el tudják felejteni mindazt, ami történt? És meg tudunk igazán bocsátani, ha nem tudunk felejteni?"

"Ha egy ideális pasit akarok, nincs más dolgom, mint megszülni?"

carrie-and-the-girls.jpg

"Piszok egy helyzet volt. Feltártam az érzéseimet, és nem vettem észre, hogy teljesen magamra maradtam velük."

"Mit fogunk tenni az életünkkel? Bárokban ücsörgünk, lapozgatjuk a Cosmopolitan-eket és nyolcvanévesen rájövünk, hogy egy idegennel alszunk évtizedek óta?"

 

500full.jpg

"lelki társ". Két kis szavacska. És egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy valahol valaki, aki őrzi a kulcsot szívünkhöz és álmaink házához. Csak az adolgunk, hogy megtaláljuk. Hol van hát ez az ember? És ha szeretünk valakit, de nem működik a dolog., akkor azt jelenti, hogy az illető nem a lelki társunk?? "

"Mi van akkor, ha soha nem jön el a herceg fehér lovon?? Akkor Hófehérke örökké ott fog feküdni az üvegkoporsóban? vagy végül föléred, kiköpi az almát, elmegy orvoshoz, meggyógyíttatja magát, aztán szül egy gyereket a helyi spermabank segítségével? Akaratom ellenére mindig az jut az eszembe, hogy minden magabiztos, ambiciózus szingli nő bensőjében egy törékeny, finom hercegnőcske bújik meg, akit meg kell menteni. "

"A huszonvalahány éves lányok csodálatosak, amíg meg nem látja őket az ember egy olyan férfi oldalán, aki összetörte a szívét."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://timpili.blog.hu/api/trackback/id/tr64662545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása