the world with my eyes

"If I said, My foot was stirred; Lord, thy mercy helped me." Psalm 94:18

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hart of dixie

2013.05.29. 11:05 theworldwithmyeyes

A sorozat kapcsán felmerült bennem néhány kérdés, amikre valószínűleg sose fogok választ kapni. Vagy talán mégis, talán mégis vágyom válaszokra.

Érdekes egy sorozat, ez egyben az ajánlásom is, aki szereti a "limonádé" jellegű dolgokat, amik egy picit kiragadják a hétköznapokból. Közel sem happy end- jellegű. Párok vannak benne és az élet szituációi. Nem feltétlenül kapod meg akire vársz, még akkor sem, ha az közben rájön, hogy téged akar. Miért nem? Mert az élet a várakozás és a vágyakozás közben úgy alakult, hogy először a fájdalomtól menekülve elkezdett kötődés kialakulni más iránt. És persze mikor a hőn áhított személy szabaddá és motiválttá válik feléd ( na ez a része nem életszerű, ilyen a valóságban inkább nem történik, legalábbis velem nem.... ) a te érdeklődésedet már nem csak ő köti le.

hart-of-dixie-sorozat-data-hu.jpg

Érzelmek, kavarodottság, zavarodottság...

De miért nem akarjuk azt akit nagyon akartunk hosszú időn át? Miért akarunk mást? Több oka is van szerintem, bár ezek csak találgatások. Emberek vagyunk jó esetben érzelmekkel, egy szerelem nélküli kapcsolatban is szerethetjük a másikat, akit nem akarunk megbántani... És akkor jön a szerelem, hogy ő mégis minket akar, mi meg elbizonytalanodunk. Talán bátorság kell kilépni a szerelem felé, talán gyávaság felvállalni, hogy már a másik személy iránt érzünk többet. Én félelemből nem tudnék lépni. Félni, hogy a szerelem, aki annyi fájdalmat okozott, azzal, hogy beengedem az életembe romba döntheti az egészet. Vagy nem?!

Rizikó, az egész hülye felnőttlét döntésekből áll, felelősséget kell vállalni a tetteinkért. Szívás. Szeretek felnőtt lenni, szeretem, hogy a magam ura vagyok, mégis néha jó lenne gyereknek lenni, hogy anya eldöntse mi a legjobb nekem, mert ő úgyis tudja...


ÖÖÖÖ ez egy sorozatajánlónak indult :) Mindenesetre nézzétek a sorozatot, ajánlom mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://timpili.blog.hu/api/trackback/id/tr505019105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katica Szieben 2015.01.11. 01:08:41

Jò dolog az, ha az ember (lànya) az eszère hallgat, de ezt nèha megpròbàlja beelőzni a szìv.
Na, ekkor van a "nagy baj".
Kūlönösen, ha màr felnőttek vagyunk...
süti beállítások módosítása